Nuffnang Ads

Nuffnang Ads

Friday, August 26, 2011

::selamat hari raya aidilfitri::

Assalammualaikum n selamat hari jumaat..


Sepanjang bulan Ramadhan ni tak sempat lagi teman nak update blog.. Ni baru la dapat update.. ni nak kemas-kemas 'rumah' putris ni.. ye la nak raya dah kan... Kena la kemas and bersih-bersih nanti tetamu nak datang kan..hehe..

Tahun ni tak da order kuih raya pun... Semua buat sendiri..tapi yang 'semua' tu baru dok ada 3 jenis.. Padahal yang dalam senarai berderet lagi.. Tak tau la sempat ke idak wat before raya ni.. Tapi jangan risau pada yang datang beraya..kekacang, keropok, kerepek and sewaktu ngan nya ada..itu banyak..hehe..yang itu tunjuk2 je la..

O.k la di kesempatan ini saya ingin minta maaf jika ada salah dan silap sepanjang saya ber'blogging' kat sini kalau-kalau ade yang tersalah taip yang tersalah maksud atau ada hasil taipan saya yang mengguris hati rakan-rakan di blog.. Walaupun rakan-rakan blogging x seramai mana tapi dari semasa ke semasa akan cuba untuk meramaikan lagi bagi menimba lebih pengetahuan and pengalaman..

Selamat berhari raya..jaga keselamatan diri dan keluarga.. yang dah turun berat badan sepanjang bulan puasa ni..alhamdulillah..especially kak elmi.. congrats to u.. Tapi pas raya jangan naik 2x ganda lak ye..kang ade lak yang kolestrol naik, darah tinggi naik la..hehe..

Nak gantung kad raya khas tuk pengunjung Putris.. Sila-sila la terima kad hari raya dari saya..

sumber gambar: ibnuirfadzil.blogspot


o.k dadaaa... Oppss jangan lupa masih dalam bulan Ramadhan.. Hargai Ramadhan sebaiknya..:)


kata hati: mengharapkan apa yang diharapkan..

No comments:

Post a Comment