Nuffnang Ads

Nuffnang Ads

Wednesday, October 2, 2013

Oktober: Bertukarrrrr

Assalammualaikum..

Dah 2 Oktober hari ni... Alamak lagi 2 minggu kena hantar kertas cadangan kat USM ni... huhu.. Baca jurnal pun tak habis lagi ni.. haiihhh... Berkuat kuasa 1 Oktober semalam maka saya telah bertukar seksyen selepas 5 tahun lebih di seksyen yang sama... Perasaan...emm... seronok juga sebab akan belajar sesuatu yang baru, new environment, new team, new work station, new auditi.. Sebelum ni pernah bertukar jugak tapi bertahan untuk 1 bulan je lepas tu nama kembali ke seksyen asal.. Tapi masa tu kalau bertukar pun sebenarnya masih belum bersedia tapi kali ni sudah lebih bersedia dari segi fizikal dan mental..hihi.. ye la dah 5 tahun lebih berdepan dengan auditi yang sama n sekarang memang masa yang sesuai juga untuk saya bertukar..Tapi dalam masa yang sama ada gementar juga la... ye la mula2 nak start kerja baru kan..banyak yang kena belajar n tahu terutama cukai.. itu lah cabarannya.. so semalam dh lapor diri cuma tak pindah je lagi sebab setelkan dulu kerja yang ada ni.. Mungkin lepas raya haji kut baru start proses pindah ni.. Pindah pun tingkat bawah je.. Semoga saya dapat laksanakan tugas yang baru ini dengan lebih baik..
 
sudah tiba masanya...
sumber gambar
 

2 comments:

  1. good luck frenz.. thn dpn turn aku plak.... mne nk cr tmpt nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq2...meh tukar negeri lak..hihi...

      Delete